Skip to Content

In ICAGENT URL is not populating in my Finesse Frame but it is opening in separate window

Hi Team,

I have created URL long back ,based on telephone number automatically filled account details on ICAGENT.now that url works on different server.now problem is cisco server ,This URL is not populating in my Finesse Frame but it is opening in separate window.

below url i have given to CISCO Team, but the url is not opened it showing empty like as below screen shot.

URL :-

http://retcrmqa.lt.com:8000/sap(bD1lbiZjPTM0MiZkPW1pbg==)/bc/bsp/sap/crm_ui_start/default.htm?

saprole=Zlt_ICAGENT&sap-phoneno=9967531231&sap-system-login-basic_auth=X&crm-ext-integration=true

Thanks & Regards

Kalpana

iframe.png (275.8 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Dec 08, 2015 at 01:45 AM

    Hello Kalpana,

    As you said, the url works on ' different server', what kind of server they are?

    You said 'it is opening in separate window', how did you open it in separate window? Put the URL into a IE tab directly? Or you have changed some setting for your cisco container ?

    This cisco server , how did you embed the CRM URL into the this cisco server container tool? Can you provide more information?

    Best Regards, Corrine


    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.