Skip to Content
avatar image
Former Member

Print and Archive va03

Hi experts,

I want print and archive an order, byt va03... I configure the repository, the category, the type of document, etc etc.

I test the archive manually and works fine, but, If I executed automatically with the print, not appear any error, but only print and not archive.

Why?

In sm58 appear the error:

Repository content   not exists

It seems a blank space... why?

Thanks in advance,

Regards,

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    Nov 09, 2015 at 07:45 PM

    Check in condition record VV13 settings for output device and storage mode.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Nov 10, 2015 at 12:47 PM

    Hello Victor,

    you can check transaction SLG1 too, which is the Application Log.

    Sometimes (not always) archiving-related error messages end up here.

    Otherwise, to check if I understand correctly:

    • if you select "Print only", the printout is fine
    • if you select "Archive only", the archiving seems to be fine and you can actually see the archived document
    • but if you select "Print and archive", the printout is happening correctly, but no archived document can be seen?

    Best regards,

    Laszlo

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hello Victor,

      in this case:

      • transaction SM58 should show the program name which has failed
      • check the source code of this program and see exactly which business object and document type is used for this scenario
      • check in transactions OAC3 and OAC2 to see whether the links are fine for these objects / documents. Finally, check transaction OAC0 whether they point to a valid repository.

      If all of these seem to be fine yet the error still appears, perhaps you need to contact a support department as deeper analysis (debugging?) is needed.

      Best regards,

      Laszlo