Skip to Content

Error in the enrollment server Afaria

After updating Afaria 7 from sp5 to sp7, the enrollment server is not working. How to configure it in IIS? I think the problem is in it.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Nov 06, 2015 at 07:24 AM

    Hi Olga,

    are you using a relay server and if yes where are the RSOE config files stored? If the RSOE config files where stored in the default RSOE folder you must restore the files from backup. SP7 setup will renew the whole RSOE folder without saving any files.

    br Chris

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Olga, I agree with Chris. I am not able to hit your enrollment server address from the internet. You may wish to delete the first screenshot above or obfuscate it further. It appears that there is either a DNS problem or routing or firewall problem. I find it unlikely that both ports 443 (IIS/Enrollment Server) and 8080 (Afaria Server service) would be unavailable due to problems with each.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.