Skip to Content

MSMP is not picking up the Routing rule ID configured

Hi all,

I have configured a routing rule through a procedure call in BRF+ and the decision table works perfectly when simualation is done at the BRF+ level.

I have also configured this in my MSMP workflow. But for somereason the workflow does not pick up my routing rule and is not routing appropriately.

Could someone please help me on what and where I should go and check?

Should I re-activate BRF+ after In transport it to a different test client?

Thanks

Lakshmi

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Nov 04, 2015 at 05:02 AM

    Hello Priya,

    Check the Audit Log and  SLG1 log.

    This might give you some clue why it does not get routed.

    Thanks,

    Mamoon

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Nov 04, 2015 at 12:16 PM

    Dear Priya,

    did you activate the MSMP workflow? This is a common issue...

    Also please share the Audit Log of a workflow that has passed the stage.

    Regards,

    Alessandro

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Yes Allesandro. I did activate MSMP after importing to different client. I am also having an issue that I am still waiitng for suggestions on topic ""

      Actually my audit log shows that it never even considers the routing rule ID. It doe snot even gets the result of risk analysis and figures out SOD issues exist or not. It completely skips it and goes to Security stage as if no SOD issue exists.

      I have configured my decision table for routing rule through procedure call. Coul you please also comment on that discussion if there is anything wrong the way decision table is done?

      Thanks

      Lakshmi