Skip to Content
avatar image
Former Member

Byte Code Adapter not running for particular instances

Hi ,

We have a non production Solman system R40. It is running on 4 app servers: apr4018, apr4019,apr4022 and apr4023. When I checked in Wily, the nodes SAP Netweaver is missing for the target managed host in the Introscope Investigator (Workstation or webview) only for server 18 & 22.

This cannot be due to BCA installation in managed system configuration although its showing needs to be updated.Because for other two servers nodes are showing in Wily. Can someone help me in this to fix the issue?

Thanks

Neha Singh

wily.JPG (27.1 kB)
wily 2.JPG (71.6 kB)
mngdsy_r40.JPG (71.0 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Oct 28, 2015 at 12:40 PM

    Hi Nena,

    Please rerun the "Byte Code Adapter" activity, it will not harm the already working nodes.

    The Byte Code Adapter is a Jar file that will be started with the JVM. After performing the "Byte Code Adapter Installation" activity in the managed system configuration, you have to restart each instance of the Java system to make it run. In the dev_server* files you may search for "Agent.jar" to check if it was started with it.

    This wiki: Byte Code Adapter does not start - Technical Operations - SCN Wiki , shows some checks you can do if the agent cannot start.

    Apart from that, it might be missing in the EM, if the EM is lacking resources and is not allowing it to connect. It does not seem like your case, but worth checking. KBA 2156320 delivers a tool which performs the relevant checks.

    Regards,

    Daniel

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Daniel,

      Thanks for your reply. I will have to check if I get approval to rerun BCA installation . I will get back to you..

      Thanks

      Neha