Skip to Content
avatar image
Former Member

Asset GL balance is not matching with Asset register

Hi,

Legacy Asset balance was updated in the sap through AS91, but balance in the Asset Gl account was updated through JV by removing the Asset recon.

In the same FY (2013) the balance of GL was matching with Asset history. But for the next FY (2014) onwards the Asset is not showing any balances.

The difference is hsowing in ABST2. Could you please help how to resolve this issue.

Thanks for your immediate support.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Oct 28, 2015 at 07:42 AM

    Hello,

    Are you sure you opened your new fiscal year in AA ?

    To do this you need to execute the fiscal year change program in background.

    Program RAJAWE00 or transaction AJRW.

    Good luck

    Th.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      yes,

      the probelm is pertaining to 2013 FY, now we are in 2015 FY.

      From 2014 onwards Asset balance is not displaying in register and we don't have any problem with Asset GL balance.

      I can view the difference in ABST2. but not sure how to update this difference value only in Asset register.

      Thanks.

  • Oct 28, 2015 at 08:13 AM

    Hi, check with tr. SE16 table ANLC for CC and year 2014 if there are any entries exists. If not you have to open new fiscal year with tr. AJRW in background. Untick "Test run".

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded