Skip to Content

CK40N Getting Error on Dev System

Hi Expert,

We have done Mass Costing Run on Quality after analyzing the error and resolve the same.But  same thing if we do Costing Run on Dev System  showing Error Log 1, out of 1527 & 3855  . and when see log .. only showing 1 Material Error, reaming Material why Not showing i.e 1527 & 3855. i have taken screen shot one by one with Error Message.we have given Input Parameters FERT for three plant i.e 1000, 2000 and 3000 Palnt.

PFA.

Thank You!

Kind Regards

Pranav

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Oct 26, 2015 at 04:07 AM

    Hi,

    Use the Transaction Code: CKAPP01 Before and After Cost Estimate.

    It will shows only the list of Materials which are pending for cost estimate.

    Take the pending list and do the costing run.

    Share the screen shot of error message you are getting....

    Regards,

    Pavan Kumar Arvapally

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Oct 26, 2015 at 05:13 AM

    Dear Pranav

    Please ask MM guy to remove deletion flag from Material 5222M, from all three plants than re execute the cost run. Hope it will resolve ur error. Thanks!

    Regards

    MuR

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Oct 26, 2015 at 07:39 AM

    Hello Pranav,

    You may implement note below:

    1461132 - Instantiation: Error message MG142

    Best regards,

    Jason

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded