Skip to Content
avatar image
Former Member

/401 not correct after HRSP 92

Team

We applied HRSP 87 to 92 and while testing it seems for only a handful employees, Fed withholding is decreasing.

Anyone came accross this issue? Any inputs will be of great help..This is urgent:)

Thanks

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Oct 22, 2015 at 08:17 PM

    I checked below note, which came thru SP 89 but not sure if that is the cause..

    DO you think its okay to remove this note and test??

    2123177 - TX: Tax Type 01 incorrect when EE has the same work and
    residence authority

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Oct 23, 2015 at 05:26 AM

    Hi,

    Did you look at below things before confirming if this is really an issue.

    a. If there has been changes to any payments retroactively.

    b. If no configuration was changed for taxability.

    c. If no master data was changes retroactively.

    Also, please provide a set-up for one of the employee with details from pay results as what results you see that you think is incorrect.

    Thanks,

    Ameet

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      HI

      There is no change in gross /101, no changes in any other wt except /401 and that leads to difference in /560 and /5U0.

      Just to back out a bit, the difference was detected by comparing "before" hrsp and "after" hrsp files. Still cant figure out where the diff is coming from!!

  • Oct 23, 2015 at 04:30 PM

    I presume that you're on ECC 6.0, but what Enhancement Package are you on?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Ameet Jassani

      Hi Ameet

      We did end up writing to SAP and they addressed our issue. NOte 2215294 is being implemented and will hopefully fix our issue.

      Thanks for responding!

      Raspreet