Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Explorer in PROD refuses to Index - works in DEV

Hi everyone. This is stumping me and could use your thoughts on the matter.

We're using a BEX query in PROD to feed a unv to run a Bus Explorer.

After promotion it generates the error below. I attempted to save and export to PROD with same results.

The DEV and PROD universes are both using the BEX query from PROD so no connection changes is needed.

So the BEX is common, the Connection is common. Restarted the Explorer services as well.

Any thoughts on the matter that I'm missing?

Prompt response is very helpful as you can imagine being a production issue.

Thanks all.

------------------

Server, XXX.ExplorerIndexingServer, generated the following messages:

Index Creation Failed (

The execution of the specified analysis query failed. -The database SQL generation parameters file could not be loaded (SAP Business Warehouse, SAP BAPI) .

The database SQL generation parameters file could not be loaded (SAP Business warehouse, SAP BAPI) .)

------------------

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 03, 2015 at 12:29 PM
    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.