Skip to Content
avatar image
Former Member

BEx Analyser doesn't show master data values

Hi everyone,

I am facing a problem that when I create an infocube and load dimensions to the infocube (their InfoObjects are filled with manually-added Master data), when going to T-CODE 'LISTCUBE', it doesn't display any data even though there is data in infoobjects. It displays only the field's name without any data.

Furthermore, even when I try to use this Infocube in BEx queries for reporting and already changed the InfoObject definition at Extended tab to display the master data values, it displays only the values of characteristics and not the key figures values.

Could you please suggest any solution to this problem?

Thank you in advance for your time.

Best regards,

Regys

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Best Answer
    Oct 19, 2015 at 10:27 AM

    Hi Regys

    Could you please share some screenshots?

    Meanwhile, have you ran the attribute change run for the master data attributes?

    Did you create indices for the infocube?

    Please explain the data flow of the infocube, meaning what is the datasource for this. Are you loading this for the first time?

    Regards

    Karthik


    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 19, 2015 at 10:32 AM

    Hi Regys,

    Check whether the master data is activated and also display the data in the Master Data level.

    Once done please check the LIST CUBE.

    Regards

    Vivek

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 19, 2015 at 10:46 AM

    Thank you very much, I will try and see it will work.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded