Skip to Content
avatar image
Former Member

Aditive cost is not fetching in standard reports S_ALR_87099930 & S_P99_41000111

Hi,

I have done additive costing through T.code: CK74 while entering Category "V", Plant, Quantity, Price-Total and cos element. There after released cost though CK24 successfully.

When i see costing report according cost component structure in T.codes S_ALR_87099930 & S_P99_41000111 aditive cost column is blank.

Appreciate for your suggestion.


Regards,

Babu. 

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Oct 19, 2015 at 06:10 AM

    Hi,

    Waiting for suggestions.

    Thanks and regards,

    Babu.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi,

      fromn the screen shot it seems that you assign the additive costs to a special cost component named 'Additive Cost'. Now the point is that only reports for detail lists show the cost component values. But the mentioned reports show lists of multiple cost estimates.

      In these lists (as well as in the costing structure of CK13N) cost component groups are used instead of cost components.

      In t-code OKTZ you have to define the cost component groups that you want to display in these reporting transactions. Then you have to assign each cost component to one of the cost component groups (multiple cost compoennts can be assigned to the same group) in the detail view of the cost component. The cost component groups can be displayed in the report list.

      Best regards,
        Johannes