Skip to Content

Can't empty 3FI_GL_0L_TT Queue from SMQ1

Hi all,

i'm trying to empty all queues from SMQ1 on the ERP System.

I have no problem with other datasources just by running the delta infopackage from BW, but datasource 0FI_GL_0L_TT always keeps a lot of data after delta running.

Any tips to solve this ?

thx

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Oct 16, 2015 at 06:05 AM

    Dear Lopez,

    The Deltas for this GL is based on TIMESTAMP....I hope you are clearing your deltas on a daily basis.

    We can probably trigger the Infopak frequently in a day rather than once in a day.

    rgds

    SVU

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Oct 16, 2015 at 08:36 AM

    Hi,

    I would advise to start loading that everyday shortly after midnight.

    Some FIGL data sources don't see the data recorded on the same day.  However I'm not sure if it is the case.

    Regards, Leszek

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Oct 16, 2015 at 12:16 PM

    for the record: your title mentions 3FI_GL_0L_TT, but your post mentions 0FI_GL_0L_TT (might be confusing to some people)

    you should talk to your FI consultant/specialist, depending on how SL is setup in your company the actions to be taken will be different

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • actually, if you "remove" the init selections (via InfoPackage & then menu Scheduler > Initialization Options for Source System), the delta queue magically "disappears" 😉

  • avatar image
    Former Member
    Oct 17, 2015 at 11:05 AM

    Hi,

    SMQ1 reflects your RSA7 image (Delta Queue ) . Check RSA7 Status and run Delta Info Package more than once to make sure RSA7 reflects 0 for the concerned data source. Thereafter check SMQ1. Should be fine.

    Thanks

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded