Skip to Content

Workflow Emails

Hi All

While running Workflow & releasing emails through RSWUWFML2 we are getting following error-

I have tried two different workflows & in both workflows the emails failed. It seems we are missing something on workflow side.

Even the emails are not showing in SOST.

a) SMTP node is in use.

b) The emails are releasing externally.

Pls advice how to resolve this issue with Tcode/path.

Regards

Pankaj

pastedImage_0.png (55.3 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Posted on Oct 15, 2015 at 04:09 AM


    Some tips:

    - try sending an external email yourself from SBWP. If that works, there's a problem on the workflow side

    - check that WF-BATCH has an email address configured in SU01

    cheers

    Paul

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Oct 16, 2015 at 01:40 AM

    Hello,

    RSWUWFML2 is obsolete. But anyway, does it work if you start the Test workflow in SWU3?


    What happens if you run RSWUWFML2 manually? Try debugging it.


    regards

    Rick

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.