Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

4 QWAS connected to Dashboard not working

Hi All,

I am using 4 QWAS services to fetch data in dashboard from Webi.

when I run dashboard from app it works fine.
but I am unable to upload it on server.
my dashboard get crash directly.

If I use 2 or 3 QWAS it gets upload on server.
please let me know how to solve this..!

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Posted on Oct 12, 2015 at 03:18 PM

    Hi,

    what version of dashboard you are using?

    have you installed live office?

    Using 4 or 5 connections might not be the reason for dashboard getting crushed. whenever you export the dashboard plz make sure you dont have any opened excel file in desktop.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      I dont have any excel file open.
      and Live office is also not installed.

      Dashboard version is 6.0.7.0

      Even after crashing, every time I need to go to task manager and kill excel process.

      I really need help, I am stuck. 😔

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 13, 2015 at 06:23 PM

    Any one..?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.