Skip to Content
avatar image
Former Member

DMEE tree node does not appear in XML generated

Hello Experts,

I have a case where the tag/node is available in the DMEE tree format, however if I create the XML file the value does not appear on the XML.

I have that node mapped as constant and in all conditions the value should come to the XML generated.

Am I missing any configuration or any step to view the field on the XML?

Thanks,

Urvashi

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Oct 09, 2015 at 07:38 AM

    Hello Urvashi,

    Could you please share the screenshot with the settings of condition tab for XML-tag as well as the assignment of default value?

    If you have specified constant value for this tag, then it seems that the reason might be linked to some errors in condition settings: either for this particular tag/element or in the higher-level segment, which contains this element. Anyway, let's first see your settings.

    P.S. You can also check my document on the use of conditions in DMEE tree:

    Use of conditions in DMEE-tree

    Best regards,

    The Wirtschaftsmann

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hello Urvashi,

      Sorry for a bit late reply. From what I understood, you simulated the situation by removing the condition altogether, but the tag still didn't appear in the payment medium? If that's so, than there are no issues with condition itself. Perhaps, the problem has to do with the DMEE-tree itself, e.g. due to specifics of XML-format as opposed to flat files? Unfortunately, I do not have any example of XML-based DMEE-tree in my demo system, so I cannot simulate any test scenarios on my own or suggest what else to check.

      B.R.

      The Wirtschaftsmann

      P.S. I'll try to configure some test dmee-tree, but it will not be soon.

  • avatar image
    Former Member
    Nov 12, 2015 at 04:18 PM

    Hi,

    Sorry for the late reply but non of the options did work for my problem. I am not able to get the node visible on the XML being generated. Its not about getting the correct or incorrect value on the XML but the node itself is not visible . Any suggestions.?

    Thanks,

    Urvashi

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded