Skip to Content

powl query alignment and personalize link not visible

Dear Guru's,

Am working with POWL

I cant able to see the personalize, define query links in my powl. Please give me some solutions.

* CA_powl -> sap&all -authorizations are available for my user.

*in my wd component configuration (personalize, define query )are set to visible only.

wat may be the issue? pfa screen shot of my powl screen.

and also ...cant able to align the query properly.

PFA screenshot.

powl_probs.JPG (58.1 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • Posted on Oct 11, 2015 at 09:27 AM

    experts.

    Please answer .. ? whether in EHP 7 this personalize , define query options are not avialable ow what?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 12, 2015 at 06:11 AM

    Hi,

    Have you checked whether personalise,define query links are hidden by launching the application in admin mode?

    Refer the below links which might give you idea

    hide the Links "Personalize" and "Define new Query" on the POWL UI

    POWL CONFIGURATIONS

    Hope this might help you.

    Thanks

    KH

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 12, 2015 at 07:17 AM

    Hi Murali,

    In that case, why don't you try for a new configuration.

    Just check it up, create a Z config by copying over the existing component config and check for the application. I fit works well, then problem is with your old component config. You can easily analyze it.

    BR,

    RAM.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Thank you for ur reply Ramakrishna

      in older version ..powl configuration are working fine.. i have no issue.

      But in EHP7..i am facing this problem...

      if i run the standare powl_ui_comp in ehp7...in standard itself i cant able to see those personalize links..and alignment also not proper over there?

      wat could be the solution in ehp7?

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.