Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Cost centre not reflecting on IT0001

Dear Gurus

A User made a change on cost centre at a position level via PPOM_OLD but if we check it on PA30 it's still showing the old cost centre, meaning the change is not reflecting on IT0001.

I ran RINTE 30 for that employee still no change and this is affecting only one employee.

please help me, this a support call

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 20, 2015 at 07:46 AM

    Please send a screenshot of IT1, the position- cost centre relationship, RHINTE30 selection & output

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Sep 20, 2015 at 12:04 PM

    The reason for IT 1 showing old CC, may be due to IT 1 start date may be prior to change date of CC in the position.

    Simulate payroll with log for a period not prior to CC change; display WPBP function log and check the CC details.

    Also try change in org assignment in PA40 from the date of CC change.

    Check T77S0---PLOGI ORGA X

    This could be similar to change in position text not showing in IT 1 display. For such text changes in position, job or OU, T77S0 has some settings.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.