Skip to Content

Dimension members description missing after environment copy

Hi all,

as stated in the thread subject, we face this issue during a environment copy.

Here are the steps to reproduce the issue:

  1. In the administration interface select the red circled button

2.Select the source environment and start the copy

3.Insert a name for the environment to be created

4. Once the copy has finished open anyone dimension


5. And you can see that the descriptions are not in

This issue affects all the dimensions in the environment

On the other hands, in the source enviromen the descriptions are present.

Any suggestion would be appreciated.

Thanks in advance.

1.png (29.7 kB)
2.png (37.0 kB)
3.png (38.1 kB)
4.png (92.0 kB)
6.png (69.1 kB)
7.png (89.5 kB)
8.png (184.2 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Sep 14, 2015 at 09:18 AM

    Hi Maurizio,

    The descriptions are language dependent in general. Do you have any issues with language used?

    Vadim

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.