Skip to Content

Indexer is not running or is not contactable

Hi,

I am using SPP 5.0 over Windows 2008R2.

Everything seems fine, I did a restore and can find my projects there. But I am getting this log on gilog.txt.

[26-Ago-15 09:27:45 (main)] [INFO] Read HTTP connection parameter,http.socket.timeout of type integer to 0

[26-Ago-15 09:27:45 (main)] [INFO] Read HTTP connection parameter,http.connection-manager.max-per-host of type integer to 32

[26-Ago-15 09:27:45 (main)] [INFO] Read HTTP connection parameter,http.connection-manager.max-total of type integer to 32

[26-Ago-15 09:27:45 (main)] [INFO] Read HTTP connection parameter,http.connection.timeout of type integer to 10000

[26-Ago-15 09:27:46 (main)] [INFO] Finished reading search and indexer configuration from config file: E:\Vignette\Collaboration\conf\globalindexer.init.xml

[26-Ago-15 09:27:46 (main)] [INFO] Registering the IndexerService with the MBean server.

[26-Ago-15 09:27:46 (main)] [INFO] Initializing the IndexerService.

[26-Ago-15 09:27:46 (main)] [INFO] IndexerService successfully registered with the MBeanServer. [26-Ago-15 09:27:46 (main)] [INFO] Initializing the indexer queue: IndexingQueue

[26-Ago-15 09:27:46 (main)] [INFO] Initializing the indexer notification queue: IndexerNotification

[26-Ago-15 09:27:46 (main)] [INFO] Initializing the IndexerServer for indexing and profiling.

[26-Ago-15 09:27:46 (main)] [INFO] IndexerServer starting up at Wed Aug 26 09:27:46 BRT 2015

[26-Ago-15 09:27:46 (main)] [INFO] Initializing the indexer configuration.

[26-Ago-15 09:27:46 (main)] [INFO] Is indexing enabled?

[26-Ago-15 09:27:46 (main)] [INFO] Indexing enabled.

[26-Ago-15 09:27:56 (main)] [ERROR] Unable to ping server: org.apache.commons.httpclient.ConnectTimeoutException: The host did not accept the connection within timeout of 10000 ms

[26-Ago-15 09:28:06 (main)] [ERROR] Unable to ping server: org.apache.commons.httpclient.ConnectTimeoutException: The host did not accept the connection within timeout of 10000 ms

[26-Ago-15 09:28:06 (main)] [INFO] IndexerServer initialized successfully.

[26-Ago-15 09:28:06 (SearchEngineHealthChecker)] [INFO] SearchEngineHealthChecker running

[26-Ago-15 09:28:06 (SearchEngineHealthChecker)] [WARN] Indexer is not running or is not contactable

[26-Ago-15 09:28:06 (SearchEngineHealthChecker)] [WARN] Search Engine is not running or is not contactable

[26-Ago-15 09:28:16 (main)] [ERROR] Unable to ping server: org.apache.commons.httpclient.ConnectTimeoutException: The host did not accept the connection within timeout of 10000 ms

[26-Ago-15 09:29:37 (SearchEngineHealthChecker)] [ERROR] Unable to ping server: org.apache.commons.httpclient.ConnectTimeoutException: The host did not accept the connection within timeout of 10000 ms

[26-Ago-15 09:29:47 (SearchEngineHealthChecker)] [ERROR] Unable to ping server: org.apache.commons.httpclient.ConnectTimeoutException: The host did not accept the connection within timeout of 10000 ms

[26-Ago-15 09:29:47 (SearchEngineHealthChecker)] [WARN] Indexer or Search Engine remains uncontactable. Will retry in another 62 seconds.

[26-Ago-15 09:30:59 (SearchEngineHealthChecker)] [ERROR] Unable to ping server: org.apache.commons.httpclient.ConnectTimeoutException: The host did not accept the connection within timeout of 10000 ms

[26-Ago-15 09:31:09 (SearchEngineHealthChecker)] [ERROR] Unable to ping server: org.apache.commons.httpclient.ConnectTimeoutException: The host did not accept the connection within timeout of 10000 ms

Do you guys have any idea of what is goign on?

My SOLR is started and I can access it.

REgards,

Gabriel

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Apr 29, 2016 at 01:34 AM

    do you have search issues on uPerform server page ?

    Seems the search server is not available.

    please check the

    -> Administration

    -> Server Administration

    -> Server Properties

    -> Dynamic Properties

    -> Advanced view

    -> make sure gi.solr.search.hostname points to the correct search server name

    gi.solr.search.port points to the correct port 8983

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • May 02, 2016 at 08:52 PM

    Gabriel

    is your webserver running? check using browser.

    -Giri

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    May 10, 2016 at 09:12 AM

    Hi Gabriel,

    Has your issue been resolved by above suggestions (or if something else please share)?

    Thanks,

    Matthew

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded