Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Automatic login is not working in portal getting error "User authentication failed"

Hi All,

I am trying to login into the portal through automatic but it is showing error " User Authentication Failed".

after unchecked the integrated windows authentication in advanced tab (in internet explorer--> Tools-->internet options-->advanced tab) then I am able to login with user Id and password.

if check this property again then getting same issue and not able to login portal automatically.

please suggest what need to change or modify then this automatic logon will work, mostly user get this issue in production system.

Please suggest...

Thanks & Regards,

Shashank

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Aug 25, 2015 at 02:23 PM

    google portal sso

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.