Skip to Content
0
Former Member
Aug 25, 2015 at 01:17 PM

NW doesn't run after patch NW 7.40 Stack 5 to stack 11 - .. lib\tools does not exist

26 Views

Hey experts,

NW doesn't run after patch NW 7.40 stack 5 to stack 11.

The error in log_bootstrap.0.log is the following:

[Aug 25, 2015 3:02:29 PM ] Starting to configure the bootstrap

[Aug 25, 2015 3:02:29 PM ] Bootstrap properties file [D:\usr\sap\IME\J00\j2ee\cluster\bootstrap\bootstrap.properties] found

[Aug 25, 2015 3:02:29 PM ] Bootstrap configured for [78] ms

[Aug 25, 2015 3:02:29 PM ] [Aug 25, 2015 3:02:29 PM ] Memory available to the bootstrap JVM: [2 GiB / 2863661056 bytes]

[Aug 25, 2015 3:02:29 PM ]

-----[Bootstrap Module started]--------

[Tue Aug 25 15:02:29 CEST 2015]-------

[Aug 25, 2015 3:02:29 PM ] +------------[Bootstrap synchronization activities information]-----------+ | Runtime Binaries: [X] Native files: [X] Instance Properties: [X] | | Nodes Structure: [X] Cluster File System: [X] Online bootstrap: [ ] | +-------------------------------------------------------------------------+

[Aug 25, 2015 3:02:29 PM ] Properties used for initialization: [element.resynch=detect, Logging properties = {log[defaultTrace]=FileLog, log[defaultTrace].pattern=..\..\work\log_bootstrap.log, log[consoleLog].formatter=formatter[ConsoleFormatter], com.sap.engine.bootstrap.severity=Info, formatter[ConsoleFormatter]=TraceFormatter, log[consoleLog]=com.sap.engine.bootstrap.logging.BootstrapConsoleLog, com.sap.engine.bootstrap.logs=log[defaultTrace],log[consoleLog], log[defaultTrace].cnt=3, formatter[BootstrapFormatter]=TraceFormatter, log[defaultTrace].formatter=formatter[BootstrapFormatter], formatter[ConsoleFormatter].pattern=%m, log[defaultTrace].limit=5242880, formatter[BootstrapFormatter].pattern=[%24d] %m}, debug=no, Watchdog properties = {watchdog.timeout=90000, watchdog.check_interval=2000}] [Aug 25, 2015 3:02:29 PM ] Bootstrap initialized for [266] ms [Aug 25, 2015 3:02:29 PM ] [Bootstrap]> Configuration error. More details: Secure Store lib dir D:\usr\sap\IME\SYS\global\security\lib\tools does not exist.

whats wrong? hope you can help.

Thanks a lot!

regards Markus