Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Performance monitor not working

Hello everyone! We have a SAP PI 7.31 Java Only system, and we have made the configuration described in note 1636215 (Performance monitoring for the Advanced Adapter Engine)! But when we open "Performance Monitor" we still see the message "Individual data is not available for the current selection".

Any ideas ?

Julio

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Aug 24, 2015 at 12:53 PM

    Julio,

    I takes a while for the Performance Monitor to populate the data.

    I did this config around a week back and the 'Perfomance Monitor' started displaying after around 4hours only.

    Also make sure that the below steps are done

    1. Open config tool and under Cluster-Data - Instance –XXX  Services, select Com.sap.aii.af.svc.

    2. Set the value of the parameter „profile.performance.runtime‟ to true on the Right hand pane of the config tool.

    3. Restart the SAP J2EE Engine for the changes to get activated.

    regards,

    Arun

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.