Skip to Content

Sproxy Issue

Hi,

Facing an strange problem in sproxy access in R/3.

Our ECC system is in S/4 HANA and PI is 7.4 single stack.

We have created some SI in PI. Now we need to activate this in ECC - sproxy . But its not showing there.

All of the connections are maintained properly in ECC -

SAP_PROXY_ESR

PI_AEX

SXMB_ADM

SLDAPICUST

all are maintained properly.

Could you please tell me what less need to check

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • Posted on Aug 19, 2015 at 12:50 PM

    I hope the SI is activated.

    Where did you created this SI? i mean is it under standard ESR content? or your own SWCV?

    Do you see any other SI's?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 19, 2015 at 02:07 PM

    HI Apu,

    Can you refer the below thread discussion:

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Aug 19, 2015 at 02:20 PM

    Try refreshing the the whole tree in Sproxy

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.