Skip to Content
avatar image
Former Member

Web Portal Printing Issue

Hi,

We are accessing the SAP through Web Link and trying to print a printout through portal but it sends only the spool to SAP which is in completed status but not prints.

Your valuable inputs will be appreciated.

Thank you

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jul 29, 2015 at 06:39 AM

    Hi,

    Have you tried below code?..

    
    
    DATA lo_component TYPE REF TO if_wd_component.

      DATA lo_appl      TYPE REF TO if_wd_application.



      lo_component = wd_comp_controller->wd_get_api( ).

      lo_appl      = lo_component->get_application( ).

      lo_appl->print_page( ).







      DATA lo_app_info TYPE REF TO if_wd_rr_application .

      lo_app_info = lo_appl->get_application_info( ).



      DATA lv_app_name TYPE string .

      lv_app_name = lo_app_info->get_name( ).

    Hope this helps you.

    Thanks

    KH

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jul 29, 2015 at 08:06 AM

    Hello Mallinath,

    do I understand correctly that a spool will be visible in transaction SP01, and it has the status "Completed", yet nothing is printed physically?

    If yes: please post details about the Output Device which is used (which Device Type, which Access Method, etc. is used).

    Best regards,

    Laszlo

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded