Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Connection failure to on-premise system through CloudConnector from WebIDE

Hello,

The cloud connector shows green lights and is connected to our WebIDE HCP-Account.

The HTTPS-ABAP Systems under access control are green but this seems to only indicate that I entered some resources.

Checking the Connection doesn't give any results (where can I see any results?)

In WebIDE I did setup the appropriate destinations to the virtual Hosts configured in the cloud connector.

There is no way to check the destination's connection...

When creating a new Project in WebIDE and selecting a destination, there is no HTTP Authentication Dialog but instead instantly the message "Unable to Access the selected System. Check your credentials and try again. If the Problem persists, check if the OData Service is available and contact your backend System Administrator."

Could this come from the fact that our System have self-signed (therefore invalid) ssl-certificates?

How do I track down this Problem, is there any log with the exact root cause??

Thanks for any hint!

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jul 10, 2015 at 07:28 PM

    Hi,

    First please see if this blog is helpful: Troubleshooting SAP Web IDE Destination Issues

    If not then please attach screen shots of your configured destination in both cloud connector and Web IDE (you can omit the internal details such as host and port, etc).

    Regards,
    Michal.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.