Skip to Content
0
Former Member
Jul 03, 2015 at 11:29 AM

neo.sh no longer connects to my HCP instance

39 Views

Hi everybody,

for some months I could happily connect to my HCP instance using the neo command from the new-java-sdk.

But for about 2 weeks my connection cannot be established any longer:

My command looks like:

/usr/local/software/neo-java-web-sdk-2.21.5/tools/neo.sh open-db-tunnel -h hanatrial.ondemand.com -a p1xxxx070trial -u my@email.com -i ralhei1

The error I get is:

Password for your user:

Opening tunnel...

⚠️ ERROR; Not a valid SAP HANA Cloud Platform landscape host: services.hanatrial.ondemand.com

If you need help, provide the output of the command and attach the log directory [/usr/local/software/neo-java-web-sdk-2.21.5/tools/log]

The log file says:

2015-07-03 12:31:06,597 DEBUG [main] org.apache.http.impl.conn.tsccm.ThreadSafeClientConnManager$1: Get connection: HttpRoute[{s}->https://services.hanatrial.ondemand.com], timeout = 0

2015-07-03 12:31:06,599 DEBUG [main] org.apache.http.impl.conn.tsccm.ConnPoolByRoute: [HttpRoute[{s}->https://services.hanatrial.ondemand.com]] total kept alive: 0, total issued: 0, total allocated: 0 out of 20

2015-07-03 12:31:06,599 DEBUG [main] org.apache.http.impl.conn.tsccm.ConnPoolByRoute: No free connections [HttpRoute[{s}->https://services.hanatrial.ondemand.com]][null]

2015-07-03 12:31:06,599 DEBUG [main] org.apache.http.impl.conn.tsccm.ConnPoolByRoute: Available capacity: 2 out of 2 [HttpRoute[{s}->https://services.hanatrial.ondemand.com]][null]

2015-07-03 12:31:06,599 DEBUG [main] org.apache.http.impl.conn.tsccm.ConnPoolByRoute: Creating new connection [HttpRoute[{s}->https://services.hanatrial.ondemand.com]]

2015-07-03 12:31:07,026 DEBUG [main] org.apache.http.impl.conn.DefaultClientConnectionOperator: Connecting to services.hanatrial.ondemand.com/155.56.219.22:443

2015-07-03 12:31:07,216 DEBUG [main] org.apache.http.client.protocol.RequestAddCookies: CookieSpec selected: compatibility

2015-07-03 12:31:07,220 DEBUG [main] org.apache.http.client.protocol.RequestAuthCache: Auth cache not set in the context

2015-07-03 12:31:07,224 DEBUG [main] org.apache.http.impl.conn.DefaultClientConnection: Connection shut down

2015-07-03 12:31:07,224 DEBUG [main] org.apache.http.impl.conn.tsccm.ThreadSafeClientConnManager: Released connection is not reusable.

2015-07-03 12:31:07,225 DEBUG [main] org.apache.http.impl.conn.tsccm.ConnPoolByRoute: Releasing connection [HttpRoute[{s}->https://services.hanatrial.ondemand.com]][null]

2015-07-03 12:31:07,225 DEBUG [main] org.apache.http.impl.conn.tsccm.ConnPoolByRoute: Notifying no-one, there are no waiting threads

The same problem can be repeated by a collegue of mine.

Any idea what is going wrong?

Thanks in advance for any help,

Ralph