Skip to Content
avatar image
Former Member

HANA Express Addition Azure deployment - Not able to access any tools

Hi

I recently deployed a CAL solution of HANA Express addition 2.0 on AZURE. I am able to access the appliance using terminal app on my mac and able to access the status of XSA Engine.

Unfortunately no additional access are available to ports like 300XX, 530XX and so on. I have checked the status of appliance it's all green and all the ports are open on the appliance.

I have not been able to connect the system using Eclipse as well.

Any hints or links to previously provided solutions will be a great help ( I checked but could not find ).

Regards

Rohit Chowdhary

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Feb 01, 2017 at 11:18 AM

    Hi Rohit,

    The default port configuration include ports 30013-30015, 30026, 30028, 30030-30032, 53075, 53001-53010, so on your system they should be opened, unless the access points section in CAL was modified while creating or editing the instance.

    To add the system in HANA Studio, please provide the system hostname or IP, the instance number 00, user credentials and select “Multiple containers” and “System Database” options.

    If you still experience the same issue, can you please give us more details and/or screenshots?

    Best Regards,

    Ivanka

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi,

      Sorry for a dumb followup query. Will it be possible for you to let me know the steps for opening the port on a MAC. I am a newbie to mac operating system.

      Regards

      Rohit