Skip to Content
avatar image
Former Member

REMOTE ACCESS DOES NOT SHOW SOME IVIEWS

Hi All,

I have installed SAP Enterprise portal server on a machine with the following configuration.

Intel P4

2.4 GHz

1 GB RAM

40 GB Hdd.

Kernel Memmory(k)

Total is 62960

paged is 44740

nonpaged 18256

Now when i remotely access it from another machine by using the url http://9.182.236.203:50000/irj/portal

in Content Administration,Portal Content in the Browse tab nothing comes i.e <u><b>that complete iview is never displayed.</b></u>

On the left hand corner of the screen there is an icon stating <u><b>'error on page'</b></u>. This problem is not only with this iview only but many other iviews such as in System Administration etc,.While trying to open that particular iview, there is a wheel that keeps on spinning and a label called as <u><b>'undefined'</b></u> in dispalyed, after a while nothing is displayed.

From what i gather i think it is a memmory problem. Any suggesstions?

Regards

Bhardwaj

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Jan 25, 2006 at 06:23 AM

    Hi,

    Try to add your portal to a list of trusted systems/websites in IE settings of the remote system and check. my guess is that these are some steps we need to do after the installation of a portal.

    regards

    Mahesh

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi Bhardwaj,

      the problem is probably that you are using the IP address instead of the full qualified domain name. This is not supported by the portal.

      See /thread/45765 [original link is broken] for details.

      Hope it helps

      Detlev

  • avatar image
    Former Member
    Jan 27, 2006 at 01:28 PM

    HI All,

    Thanx so much,My problem has been solved...

    Regards,

    Bhardwaj

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded