Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Incorrect Object Info

Dear Gurus,

I am having an issue with Object information while creating notification/ order.

We have set up object info & done the assignment to all notification types.


The issue is; whenever object information is displayed, it shows incorrect data for 'BrkdnReptd' (breakdown reported).

System should show only the data for breakdown notifications with breakdown indicator ticked.

But it shows all the notification count (even if those are not breakdown notification types). So in our case it is showing notifications created= breakdown reported. Which is incorrect.


This is happening in all system landscapes.

Can you pls. let me know if you come across any such issue or can you guide me on this?

Thanks in advance.

Regards

Hemant

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • Posted on May 21, 2015 at 01:36 AM

    Please share the OIMD screen-shot.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Pardhasaradhi Reddy Chelikam

      Hello Again,


      As I mentioned earlier only 1 notification types is breakdown notification type & rest all are not B/D notification types.

      So this checkbox is not available in other notification types.


      Still all notifications from all notification types (created against same equipment/ FL) are getting displayed in Object info when a notification or order is created against the reference object.

      Regards

      Hemant

  • Posted on May 21, 2015 at 01:58 AM

    Also can you post the Assignment screen of ZM Object info to the Notification type as well as the Pop-up of Object Info you are getting.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on May 21, 2015 at 02:43 AM

    My first question should have been that. Obviously the source is S061 info structure. You need to rebuild the same with Tcodes OLPM and OLIX to have right values in version 000 . Hope you know the rebuild procedure. OR take clues from this thread (Paul 's reply) Issue in MCI7 report - S070 LIS Rebuild | This applies to S061 too. If problem persists then you might need to go for OSS. Let's hope more help is received from the forum.

    Good luck

    KJogeswaraRao

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.