Skip to Content

Risk analysis at user level for user with Business roles does not show results

Hi Experts

Stuck in a very critical Testing.

During SOD check ,we found that risks are not showed for users who has been assigned business role when we run risk analyis at user level but when we run risk analysis at roel level for same business role risks are shown.

Can anyone guide me here.I am attaching the screen shots

E.G. User id: TESTFUN has been assigned two business roles 1) Firefighter admin 2) Firefighter ID owner

Now I run risk analysis at user level for user id TESTFUN and i dont see any risks/results

Now i run the risk analysis at role level for two business roles 1) Firefighter admin 2) Firefighter ID owner and risk on all levels are showed up

Thanks

Nitesh

1st sss.png (17.7 kB)
1st sss.png (38.4 kB)
1st sss.png (33.2 kB)
1st sss.png (40.5 kB)
1st sss.png (32.7 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on May 15, 2015 at 11:38 AM

    Hello Nitesh,

    • Check if it is happening only for business roles or any other roles.

    • Since Role Level Risk Analysis is working fine Check If the table GRACUSERROLE table has the required roles assigned to the user id or not. If not, Try to run the repository object synch job.

    • Also, Check if you have maintained the inputs properly while searching or by chance selected some extra option.

    Regards,

    Deepak M

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.