Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Unable to set break point inside stored procedure

Dear SDN,

For some reason, the break point which was working before is giving trouble now. Not able to set the break point inside procedure . Only change I made was recreated the project and imported the repository content and thereafter this problem occurs.

Is there any change require inside configuraion to enable it ? Please advise .

Thanks

Siva

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 18, 2015 at 07:53 PM

    Hi all,

    FYI - I have just upgraded my studio to SPS8 and able to set my break point now. Closing this thread now.

    Thanks

    siva

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.