Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Issue while loading 'ÿ' character

Hi,

I am trying to load a delimited on a UNIX server with 'ÿ' as delimiter using BODS.

But when the file is getting loaded, it is showing '/377' in place of 'ÿ'.

I am using ISO 8859-1 code page in both file format and datastore configuration but still it is not working.Please help me out here.

Thanks in Advance,

Ishan

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on May 12, 2015 at 08:48 AM

    Hi,

    What's the source of your Umlaut letter, is it a database or a delimited file same as the target?

    At best you should try using UTF8 on the source/target, and for the locale of your OS where the job server is residing (check the value of the env. variable for $LANG and $LC_ALL).

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      I tried that but it is not working.

      Setting all to UTF8 is causing the characters to come like '/203/307' now.

      But when I am using iso-8859-1 and transferring the same file to my local desktop, the character 'ÿ' is coming correclty.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.