Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

0fi_gl_4 init is not pulling any data

Hi All,

We have ofi_gl_4 installed and running fine with deltas. We thought of reinitializing the delta because of some business reasons. I deleted the delta initialization and started delta initialization with data transfer with Fiscal Year/Period selection. It is not pulling any records and it is saying there is no new delta since last extraction. I'm sure there is data as this extractor pulled the data so far for this period.

Then I thought of testing this using RSA3. Even RSA3 is not pulling any data. But there is data in BKPF/BSEG for this periods.

The extractor is putting the correct time stamps in BWOM2_TIMEST and all other entries in tables like TPS31, BWOM_SETTINGS are all okay.

Did any body faced this problem? Is there any change in the FI extractors recently?

Your help is greatly appreciated.

Thanks,

Trinadha

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 20, 2006 at 02:45 PM

    HI,

    this sounds like you to have to reset your reconstruction tables in R/3 with some oli*bw.

    Regards,

    Juergen

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 01, 2008 at 09:09 PM

    Hi Experts,

    I have used 0FI_GL_4 data source delta. If I execute delta of 0FI_GL_4. Data source doesn't extract the complete records from source system. If I execute the full load than It works fine.

    Anyone idea help me out for this problem.

    Chintu

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.