Skip to Content

Application not loading when created with chart

Hi,

I am facing a strange issue

The design studio application that I have created with standard sap components appears good in local mode

but while running in BOE, the application does not show anything ...

How to reproduce the issue :

1. Create an application with chart (bar chart)

2. Add a simple data source

3. Add the datasource to the bar chart

4. When executing in local mode, it appears good

5. When executing in BI Platform, the application does not show anything..

Version :

SAP BusinessObjects Design Studio

Release 1.4 SP1 (Version: 14.1.0)

Regards,

Jefferson

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Posted on Apr 06, 2015 at 01:28 PM

    Hi - did you upload your application to the BI Platform as shown here: Design Studio 1.0: Upload a Local Application to the Business Intelligence Platform

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Aug 25, 2015 at 01:43 PM

    Hi.

    Did you ever find a solution to this? We also have it for certain Dashboards and it disappears after restarting the DesignStudio server (Analysis Application Service)

    Regards

    Richard

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.