Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Own class in Email action doesn't work

Hello, all!

I have copied the std class CL_DOC_PROCESSING_CRM_ORDER to a z* one and what i want to do is to change the mail sender based on some conditions. I write new class and smartfrom in action profile.

But instead of my new class system execute old one but with right smartform. In debugger I see that in method CL_SF_MAIL_TEMPL_PPF~GET_MEDIUM attribute USECUSTDAT isn't set to 'X'.


Question how to fix this?



[

class4.png (402.5 kB)
web.png (91.2 kB)
spro.png (147.3 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Apr 02, 2015 at 09:04 AM

    Hi,

    you can check for inconsistencies in actions. You can do this in Transaction SPPFCADM. You can first check for inconsistencies and if any found you can use clean up to repair them.

    Best regards

    Marion

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.