Skip to Content

STMS buffer not getting refreshed also tp duplicate entries are getting created without target client and when i try to delete it,it goes on running but nothing happens

Dear All,

We are facing the issue in BW production system wherein i am not able to refresh the buffer queue.When i try to refresh it goes in running but nothing happens.

This issue only happens in Production but DEV & QA is fine in the same DOMAIN.

Also duplicate entries are getting created in buffer without target client,when i try to delete it it goes on running but same nothing happens.

I have checked the file system space,stms consistency check,STMS rfc connection,SLOG,ULOG,ALOG everything looks fine.

The only work around is now to import tp from OS level.Any idea on what can be the issue here.

Note:Production is backup controller,DEV is Domain controller.

Thanks & Regards,

Rajdeep

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Apr 02, 2015 at 03:23 PM

    can you attach a screenshot of your STMS routes?

    what is the value for CTC in your systems? (see STMS - Systems - choose QAS system. click on Transport tool tab)

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.