Skip to Content
0
Former Member
Feb 06, 2015 at 09:49 AM

Content Server 6.50 Cache Server URL returns blank

137 Views

Hi All,

I am moving Content server 6.40 (32bit) to Content sever 6.50 (64bit). I have successfully called the Content Server URL and had returned a web page with status running, however, all I get with the Cache server is a blank webpage. Please advise as to what might be wrong. Possibly IIS roles???

The target base server install included the following:

1) Internet Information Server (IIS) Release 6.0 with sub-components World Wide Web Server and Internet Service Manager (HTML)

IIS Roles required:

Common HTTP Features

Static Content

Default Document

Directory Browsing

HTTP Errors

HTTP Redirection

Application Development

ISAPI Extensions

ISAPI Filters

Health and Diagnostics

HTTP Logging

Logging Tools

Request Monitor

Tracing

Custom Logging

ODBC Logging

Security

Basic Authentication

Windows Authentication

Request Filtering

Note : Anonymous Authentication should be enabled which is done by default

Performance

Static content Compression

Dynamic Content Compression

Management Tools

IIS Management Console

IIS Management Scripts and Tools

Management Service

IIS 6 Management Compatibility

IIS 6 Metabase compatibility

2) Microsoft Data Access Components with sub-components ADO, ODBC and OLE DB

Microsoft Management Console

3) Microsoft runtime DLL’s: R3DLLINST.ZIP will be supplied by basis team. Also apply vcredist archive from security bulletin : http://www.microsoft.com/rechnet/security/bulletin/MS09-035.mspx (Or MS KB 892086) Full instructions are on SAP note 684106 which will be supplied by the Basis team.

4) Install Microsoft runtime library MSVCR71.DLL

5) Local system firewall should be switched off.