Skip to Content
0

How to check if the AE errors are getting captured in PI 7.40?

Jan 27, 2017 at 09:36 PM

76

avatar image
Former Member

Hi Experts,

I am having issue with finding where exactly the alerts are getting stuck?

I have configured alerts in SAP PI 7.4 with standard ALRTCATDEF process and setting up alert rule in RWB alert page.

I see that integration engine alerts are getting generated but not the adapter engine.

I checked ALRTDISP and not entries there. I have validated all alert configurations are they are correct.

Can someone please advise as to how to check if the alert is getting captured at all or not?

If yes, why are they not reflecting in ALRTDISP?

If no, how to check where is the problem? Where to look? And why is it happening for AE only?

If it helps to know, the alerts for adapter engine have stopped working since we upgraded from SAP PI 7.31 to PI 7.4. Any suggestions inputs as to what may have changed after upgrade, for the adapter engine alerts to stop will be helpful.

I want to state very clearly the alerts are working fine for integration engine/other alert categories "so there are no issues with SMTP, user ID, role based recipients or any common configurations across alert categories."

Note - because alerts are not coming ALRTDISP, that means they are not reflecting SOST, SCOT, alert logs and any other possible TCODE related to alerts I could find. I have gone through plenty of blogs telling me how to configure alerts. That part is thoroughly covered.

Regards

Saurabh

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

0 Answers