Skip to Content
0
Former Member
Jan 21, 2015 at 12:34 AM

Issue in migrating BO reports

200 Views

Hi Everyone, i am facing with issues in migrating my BO reports from QA to Prod. We develop webi reports on top of Bex queries. Until last week we had no issues when we migrate our BO content from one environment to the other using Promotion Management. Over the last weekend our network people have moved the servers from one data center to the other. Since yesterday morning we are experiencing couple of issues:

1) When we open a webi report it shows us the error "Cannot retrieve the document from the file repository server". When we try it for 3-4 times then it opens fine.

2) When trying to promote a report/dashboard from QA to Prod or Dev to Prod the promotion fails. Since the QA server was not relocated yet the promotion works fine from Dev to QA.

We also saw that there has been some files in the server in the path Program Files (x86)/SAP Business Objects/ SAP BusinessObjects Enterprise XI 4.0/ logging...........there files are with the extension of .hprof and are almost 10GB each. We had to manually delete them.

Looking at this i have a feeling that something went wrong in data center migration of the BO Prod server. I went through some forums and there has been mention about DNS connections in the new server. But that information was vague and i did not get it clearly to be honest. Our BO server is maintained by SAP Basis people and they have no clue of what is going on.

Are there any SAP Notes referencing to these issues which i can send it to my Basis team so that they can fix it. Or is there something i need to ask my Basis people to fix in our BO Prod Server which will make things smoother.