Skip to Content
0

Function SET_SLD_DATA not found

Jan 27, 2017 at 11:53 AM

232

avatar image

Hello gurus,

I’m trying to set up RZ70 on my newly installed Solution Manager 7.2 SP03, but I’m getting following error:

0: <ci_host_name> : Execute program: _SLD_APPL_SERV
0: <ci_host_name> : Execute program: _SLD_BCSYS
0: <ci_host_name> : Execute program: _SLD_CLIENT
0: <ci_host_name> : Execute program: _SLD_COMPSYS
0: <ci_host_name> : Execute program: _SLD_DBCON
0: <ci_host_name> : Execute program: _SLD_DBSYS
0: <ci_host_name> : Execute program: _SLD_GWSRV
0: <ci_host_name> : Execute program: _SLD_HTTPSERV
0: <ci_host_name> : Execute program: _SLD_INSTPRD
0: <ci_host_name> : Execute program: _SLD_INSTSC
0: <ci_host_name> : Execute program: _SLD_INSTSP
0: <ci_host_name> : Execute program: _SLD_IPSERV
0: <ci_host_name> : Execute program: _SLD_LIVECACHE
0: <ci_host_name> : Execute program: _SLD_MSGSRV
0: <ci_host_name> : Execute program: _SLD_NWSYS
0: <ci_host_name> : Execute program: _SLD_RCC
0: <ci_host_name> : Collection of SLD data finished
0: <ci_host_name> : Data collected successfully
0: <ci_host_name> : SLD data was formatted.
0: <ci_host_name> :
0: <ci_host_name> : Used RFC destination: SLD_UC
0: <ci_host_name> : RFC call failed: Function SET_SLD_DATA not found
0: <ci_host_name> :
0: <ci_host_name> : No HTTP(S) destination is configured to transfer data.
0: <ci_host_name> :
0: <ci_host_name> : Existing periodic jobs removed.
0: <ci_host_name> : Program scheduled: 20170128 001400
1: <ci_host_name> : Event-controlled job already exists; scheduling not necessary

RZ70 entry screen is set as follows:

Gateway Host: hostname of Solution manager 7.2 ABAP instance, where gateway is running

Gateway Service: corresponding gateway service

RFC SLD_UC is working fine.

In SLD, which is running on JAVA part of Solution Manager 7.2, i have defined (in Administration -> Settings -> Parameters) GatewayHost and GatewayService to the same values like in RZ70, it means to gateway which is running on ABAP side.

As far as I know this should be enough to set up RZ70. Anyway I have tried following, but I’m getting same error and doesn’t matter if below settings are, or aren’t set.

I have deleted SLD_UC and SLD_NUC RFCs and re-run RZ70 to create them automatically once again. In transaction SLDAPICUST I have set up connection to SLD with SLDDSUSER. In JAVA NWA (configuration -> infrastructure -> destinations) I have created destination SLD_UC and (configuration -> infrastructure -> JCo RFC provider) program ID SLD_UC.

Here is output of transaction SLDCHECK:

Exchange Infrastructure: Test LCR Connection

Read data only from SLD

Communication mode: HTTP only (WBEM client)

SLD destination settings:

Alias:SLD-SID

Host name:hostxx00

Port number: 5xx00

User:slddsuser

Use transaction SLDAPICUST if you wish to maintain the SLD server access data

Launching the SLD GUI in a separate browser window...

=> Verify in the browser GUI that the SLD is in a healthy running state!

Calling function LCR_LIST_BUSINESS_SYSTEMS

Retrieving data from the SLD server...

Delete Cache and import again from SLD

Function call terminated sucessfully

No business systems maintained in the SLD

=> Check data integrity within the SLD!

Summary: Connection to SLD works technically, but the SLD content may need maintenance

=> Check and maintain the SLD data content

Any help would be appreciated.

Thank you in advance.

P.S.: I'm getting same error also in other ABAP systems, when tryin to set up RZ70.

rz70.jpg (55.5 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

0 Answers