Skip to Content
avatar image
Former Member

Condition Value not Flowing in PO

I have an Issue regarding the condition type JCV1, JECV, J1CV. I have entered the value - Amount (in %)  against the respective condition, but its Condition values not getting calculated (Attached screenshot for the same)


Screenshots attached.  Please guide me where I missed and what is the solution.

1.JPG (98.5 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Best Answer
    Jan 14, 2015 at 01:31 PM

    Hi Atul,

    If you clearly check the screenshots you can get what is wrong. JCV1 is calculated from line 60(Sub Total for CVD). This line has a value of Zero .

    This is taken as the base value to calculate CVD in JCV1. Even if you have given value for JCV1 as 12% the calculation is happening from Subtotal which is Zero.

    There is nothing wrong with the Condition type.

    Correct this and the issue will be solved.

    Regards

    Binoy

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Thansk Binoy,

      Sorry for delayed response.You were right.

      Actually I was not entering the Custom duty amount , so naturally for CVD condition no value flowing which results in no condition value update for the CVD conditions.

      Problem resolved when I entered the Custom Duty condition amount.

  • Jan 14, 2015 at 08:02 AM

    Is it updating the header condition tab ? Check is there tick option activated for group condition for these condition types ?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Can you try with a new PO ? I have tested and my system, it is showing the value when I am entering the amount manually.

      My condition type setting and calculation schema setting are exactly same as per yours.

      Please try with a new PO and enter the condition type and amount manually, then check.

  • avatar image
    Former Member
    Jan 14, 2015 at 08:03 AM

    Dont know why Moderator has moved this to http://scn.sap.com/community/internationalization-and-unicode" style="color: #1155cc; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;" target="_blank" _jive_internal="true" data-mce-href="/community/internationalization-and-unicode" data-mce-style="color: #1155cc; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;">Internationalization and Unicode  forum.



    This query purely Belongs to SAP MM.


    I dont hv acess to Moderator, but if he is reading this the Please MOVE this to SAP -MM Module (ERP)

    Else I will not get the proper ansewer.!/1103/images/emoticons/shocked.gif|___jive_emoticon_name=shocked|jivemacro=emoticon|class=jive_macro jive_emote|src=/1103/images/emoticons/shocked.gif!

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded