Skip to Content
avatar image
Former Member

SWWUSERWI table not getting updated

Hi Experts,

I am facing a weird problem .

I have a custom workflow with decision task.

After the agents are determined, the workitems are created for those agents.

In workflow log, I am able to see the agents. But if I query the table SWWUSERWI with the WI ID, I don't find any records!

And to my surprise, this happens only in PROD system; (In Dev and QA systems, the table is getting updated properly!!).

I tried following FMs to get the agents of the WI:

RH_WI_AGENTS_GET

SAP_WAPI_WORKITEM_RECIPIENTS

These are returning me the agents in DEV and QA systems; but these FMs do not work in Prod system!

Any idea where I can check this issue?

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Jan 14, 2015 at 11:02 AM

    Hi,

    You should check the agent assignment of these dialog tasks (pftc, type in the task, display, then additional data-->agent assignment-->maintain/display).

    These are considered HR data and depending on system settings they are not automatically included in transports (you can use report RHMOVE30 to do that manually).

    Kind regards, Rob Dielemans

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hello,

      This is a forum, there is no need to post the same message twice addressed to two different people!

      "For this, we are using the FMs to fetch the pending WI details (approvers)."

      Which FMs are these? If they are custom ones then they should be calling SAP-standard FMs (SAP_WAPI*) and not query tables directly.

      I think you may be having a problem with how you are using SE16, for example could you be restricting the number of results?

      regards

      Rick Bakker

  • avatar image
    Former Member
    Jan 15, 2015 at 02:18 AM

    May I ask why you are investigating this? Did you build (or are you building) some solution based on the this table?

    I think you should debug either one of the functions that find the agents correctly. You will find that from which table it is finding them. Eventually it should find them from SWWUSERWI (at least from my point of view), so this is actually quite interesting. Or have you checked table SWWORGTASK? Are the work items there?

    Regards,

    Karri

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      So, how did you came into conclusion that the table is not being updated correctly? If the functions can find the data from the table, then the data should be there, right?

      Could you have some problem with your own "querying methods"? Is there some problem with SE16? 😊

      Kind regards,

      Karri

  • Jan 15, 2015 at 04:32 AM

    Hi

    Can you please give a screen shot of the ActiveX log where you see the agents in the work item ?

    Also check 'Excluded Agent List' of that WI.

    regards,

    Modak

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded