Skip to Content
avatar image
Former Member

APPCRASH - "Crystal Reports has stopped working"- windows message/ Fault Module: crw32.exe

Hi,

Recently an issue came up with one of our Crystal Report Xl users. When this user tries to view a document and then go to the design tab and hide or show details of the document the program stops working, it displays a windows error message " Crystal Reports has stopped working ".

Following is the details about Problem from windows message

Problem Event name: APPCRASH

Application name: crw32.exe

Application version : 11.5.12.1838

Application Timestamp: 4b16581e

Fault Module Name: crw32.exe

Fault Module Version: 11.12.1838

Fault Module Timestamp: 4b16581e

Exception Code : c0000005

Exception Offset: 0013d407

OS Version : 6.1.7601.2.1.0.256.48
Locale ID: 1033

Additional Information 1: 1fc1

Additional Information 2: 1fc163a1c57ae45571bce37d539b233f

Additional Information 3: cc5f

Additional Information 4: cc5fb879edab709590d18cd6b09cdc4b

This particular issue only happens to this user login. We are are able to view and run the documents when we use any other account in the same computer, thus it only occurs when that one user is signed in. Also, the user is able to use Crystal Report in different computers so the issue it's only in that computer.

I Uninstalled and reinstalled the application with valid license keycode and registered as well, but still the error remains same when the application is started. I have also installed tCrystal Reports XI Release 2A Service Pack 4 Full Build together with Crystal Reports XI Release 2A Service Pack 6 but the  " Crystal Reports has stopped working " still happened to that particular user.

Kindly suggest on how to resolve this issue.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Jan 19, 2015 at 03:56 PM

    Hi,

    I have already resolved the issue, the problem is that I installed all in 64bits, after days, the solution is to install the DIAPI for 32 bits for the last patch.

    I have SAP B1 9.1  PL04 with crystal reports 2013.

    Regards

    Mauricio

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi John,

      You need to install both 64 and 32 bits DI-API in different paths in order to fix the error.

      Other option is to upgrade to PL 07

  • Jan 09, 2015 at 09:38 PM

    Hi Jose

    What is the OS? CR XI R2 does not support WIN 8 or WIN 2012.

    One thing to try is Process Monitor, see if the logs tell you something.

    - Ludek

    Senior Support Engineer AGS Product Support, Global Support Center Canada

    Follow us on Twitter

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      I have the same problem, when we try to do a OLE(ADO) connection there is no problem, but with SAPBusinessOne connection the DB do not appear in the combo connection and after you click ok on this window appear the José error.

      I have win 2008 server R2 with all updates, SQL 2012 sp2 and SBO 9.0 PL04 with Crystal Reports 2013

      Best Regards

      Mauricio