Skip to Content
avatar image
Former Member

Cannot connect to web environment

Hi all,

When I try to connect to the web environment with my user, I receive a window where I have to choose the environment to which I want to connect. Whatever I try, I keep getting this screen back and therefore cannot connect.

I have done some debugging and some users can still connect, while others get stuck in this loop.

All users could connect before and nothing has changed to the security settings.

The only thing which I can see that is different between the users that can and cannot connect is the fact that the users who can no longer connect have a space in their active directory name.

Could this be the reason and if so how can we resolve this.

Thanks

Environment.gif (9.7 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jan 08, 2015 at 06:25 PM

    Hi Timothy,

    we've had the same problem with some users and it was solved through security configuration.

    You should check the security for those users and make sure they have assigned the correct task profiles and data access profiles.

    Let me know if you need more information.

    Kindest regards,

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      @Santiago

      Thanks for the input but I do not see anything different between the users that can connect and that cannot.

      We have not touched the security, and my user is admin but cannot connect.

      Another user almost has no rights but at least he can get through to the environment although he cannot do anything there.

      In the excel my user can do everything without problems.

      I begin to think it is related to an upgrade of the Net which might cause the system to crash over a space in the name, as I do not see anything else different between the users.

  • Jan 10, 2015 at 12:20 AM

    Hi Timothy,

    have you verified that the sw on the machines that doesn't work are ok for the p.a.m.? have you run the client diagnostic? try also uninstall and clean the PC_MS folder and reinstall bpc.

    Regards

         Roberto

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Roberto Vidotti

      Roberto,

      We uninstalled some of the windows updates that relate to .NET framework, such as KB2858725.

      It were three updates we uninstalled, and afterwards we can connect again to the system.

      Not sure why the updates stopped the system from working or which specific one it was.

      We will need to do some more tests but for now we can proceed with our consolidation, which is the most important thing at the  moment.

      Timothy