Skip to Content

Leave request notification not found in approver UWL

Dear Friends,

After applying leave request from ESS choosing Approver/ Processor another employee, it shows Leave request sent to approver. But after logging in Approver's Portal, this notification is not found.

Leave request sent by employee "x" successfully:

Emp "x" has mentioned processor as employee "y" during leave application:

Approver/Processor's ("y") UWL :

Leave request from above employee not came to approver .

Regards,

Niladri

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Jan 07, 2015 at 02:34 PM


    Dear Niladri

    I hope you are well and many thanks for using the SAP Discussion Forums 😊.

    In relation to the scenario that you have described you mentioned the following:

    • After applying leave request from ESS choosing Approver/ Processor another employee, it shows Leave request sent to approver.
    • But after logging in Approver's Portal, this notification is not found.
    • Leave request sent by employee "x" successfully:
    • Emp "x" has mentioned processor as employee "y" during leave application:
    • Approver/Processor's ("y") UWL :
    • Leave request from above employee not came to approver .

    Now based upon the second screenshot you provided we can see a "cannot connect to the provider" message highlighted is this a recent occurence?

    I would like you to reference the following WIKI:

    (UWL)Error message while trying to connect to provider

    http://wiki.scn.sap.com/wiki/display/TechTSG/(UWL)Error+message+while+trying+to+connect+to+provider

    Secondly have you checked the default trace to see if there are any underlying errors or further exceptions in the operations of the UWL Service?

    Kindly update me as per your findings.

    Kind Regards

    Troy Cronin - Enterprise Portal Support Engineer

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded