Skip to Content

Table has deactivated

Hi Experts,

I have a doubt about of TR transportation.For one requirement i have created one custom table and one data element and remaining dataelements are standard.So when i transported to D01 - Q01 i forgetten that custom data element to keep in that TR, After moved to Q01 i got that data element is not availabe in Q01.Then i created one more TR for that data element and again sent to Q01,So that time the table was not active mode in Q01 so i have done mannualy activate then its working fine.Here my doubt is after move to production also it will deactivate mode in this case how can i activate that table anyone can help me.

Thanks,

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Jan 07, 2015 at 05:54 AM

    Hi Ram,

    The table is not activated, due to error came during importing TR in Q01 System.

      I think now Q01 working fine.

      If the second TR(i.e. TR02) contains only data element, first TR(i.e. TR01) contains only Table, in that case import the TR in PRD system in the following order

    1. Data element TR - Second TR(TR02)
    2. Table TR - First TR (TR01)

    If you found any difficulty in understanding, you can create Transport of copies by merging both the TR and import the same in production system.

    Hope it helps.

    Regards

    Rajkumar Narasimman

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jan 07, 2015 at 05:55 AM

    Hi,

    Send the data element TR first and then send the table TR.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jan 07, 2015 at 06:36 AM

    Hi Ram,

    Transport your data element TR and then go to tcode se14->enter tablename and then click Activate and adjust database.

    Thanks,

    Ritu

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded