Skip to Content

MCEX17 queue not getting created

Hi,

We are currently trying to extract the records from PM module, when the transactions are performed we are not able to see MCEX17 queue being created in the outbound queue (lbwq)

Could you please assist me in this.

Regards,

Surya

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jan 13, 2015 at 10:41 AM

    Hi Surya,

    You posted thread at ERP forum is wrong.

    You need post your issue at BW forum.

    below is SAP BW forum.

    SAP Business Warehouse

    In future you can post bw issues at above forum.

    Coming to your issue:

    Have you selected Queued delta for your 2lis_17* data source at LBWE?

    Have you set delta  pointer to your data source?

    Have you scheduled V3 job at LBWE - Job control?

    Thanks

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member surya peri

      Hi Surya,

      This appears to be a issue in LBWE, can you ensure that in LBWE in Update is 'Active' against your datasource? Also note that you need to create right data for it to be present in LBWQ for example, 2LIS_17_I0ACTY datasource you need to create plant notification activity data. It ideally depends on what datasource you have activated and what data you are creating. Also please check if you have system update activated in SM13.

      Can you send screenshot of expanded LBWE where you have activated the datasource?

      Thanks

      Amit

  • Jan 13, 2015 at 04:01 PM

    Hi Surya

    May be delta pointer could have corrupted so that’s the reason it is fetching zero records

    Can you please delete the flag and initialize the info package without data transfer option and check the delta again and start the info package

    Let me know

    Regards

    Naveen Reddy

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded