Skip to Content
avatar image
Former Member

Campaign execution: target group not created

Hello!

We have a campaign that is created based on a campaign template, the system requests to start the job for target group generation. I select the segment, configure and start the job immediately. But when I review the application log when is finished it says the following:

"Profile set 'XXXXXXX' does not contain a target group that can be sent"

Why the system is not creating the target group?

Thanks

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jan 07, 2015 at 04:39 AM

    Hi Miguel,

    Check whether the profile of a profile set has arrow mark on it. If such  mark is not there, then right click on the profile and press the command 'create / generate target group'. Upon generation of target group notice the arrow mark.

    Further you can proceed with campaign execution.

    Rgds

    Hari

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hello Hari,

      Your suggestion helped.

      Now, I tested when the target group changes before build it (Example: before we had 2 partners with document ID, now we have only one) The target group maintains the previous target group quantity and is not refreshed.

      Please help!

  • avatar image
    Former Member
    Jan 06, 2015 at 06:37 PM

    Any doubts? Please help!

    We are running CRM 7.02

    Thanks

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jan 12, 2015 at 05:19 PM

    Any idea?

    Thanks for your help

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded