Skip to Content
avatar image
Former Member

Missing "PARAM" business parameter in navigation between portal iviews

Hi experts,

I hope this is the appropriate place to raise this question.

In portal iView, with standard eRecruiting applications, whenever a navigation is triggered (e.g. click on link in POWL), in the target application, the system could not retrieve business parameter "PARAM". This resulted in missing parameters and the application cannot be displayed correctly.

However, this issue did not happen with navigating directly in the WD application, or under NWBC.

Upon further debug, I notice that when the navigation is being carried out, method CL_HTTP_ENTITY=>GET_FORM_FIELDS will be called to get the parameters. This will make a system-call IHTTP_SCID_GET_FORM_FIELDS which return itab "FIELDS" contained "PARAM" entry. However, with navigation in portal iview, the "PARAM" is not retrieved. The system is ERP 6.0 EHP6.

Have any of us facing this issue? Am I missing any configuration or any kernel patch is required?

Thanks much for your help.

Regards,

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Jan 13, 2015 at 08:41 AM

    The issue is addressed after applying note http://service.sap.com/sap/support/notes/2021994

    The root cause of the issue is due to programming error in Enterprise Portal which omits parameters in POST request.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded