Skip to Content
avatar image
Former Member

BW IO transport

Hi,

We are transporting BW IO object ( inventory custom cube & Custom DSO ) from DEv system to Qty ...

Env : BW 7.4 - Data Base - HANA

I am collecting all the necessary IO ( including CHAR, Cumulative / NON cumulative KF ) in a single request and transporting to Qty.

some time transport failed with below message:

1. Error R7 245 during after import handling of objects with type(s) IOBJ

Message no. RSO857

2. InfoObject 0KF does not exist in version A ( even though its active include all dependent object also in Dev )

Message no. R7245

3. Errors occurred during post-handling RS_AFTER_IMPORT for IOBJ L

Message no. PU133

So I have collected only few IO & transported to QTY.

I could see couple of info object are showing revised version in QTY.

Example:

Char - 0MATERIAL
Version - Revised
object status - Active, Executable

Need help.

Thanks

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Feb 21, 2015 at 07:05 AM

    I have transported separately CHAR ,Non cumulative & cumulative key figure which completed successfully,

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jan 06, 2015 at 06:53 AM

    Hi,

    i think all objects not in the active status please check the all objects.

    first collec the info obejcts and keyfigures.

    after collect the cube and DSO along with the transformation and DTP's.

    go to the transport connectin -> select the only necessary objects -> drag the all required objects -> change the custome pacakge -> ex - ZBW PACKAGE -> click on the truck symbol.

    then release to QAS after test it the objects.

    Thanks,

    Phani.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Thanks for your reply.

      All IO are active in Dev system

      I m collecting only info object in a single request from transport connection - only necessary obj

      same method I was doing, but getting the  error.

  • Jan 06, 2015 at 07:35 AM

    Hi Sk,

    When you are transporting for the First time...you are bound to get Errors.

    Check for Errors and Inactive Objects/Trans and move them again to QA.

    ALso maintain the Sequence when moving to PRD.

    rgds

    SVU

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi,

      if you transport failed in the system we nee to test in the STMS screen.

      or check the in SE09

      1.  go the the SE09  -> give the user name -> select released -> select display -> again select wich request failed -> select the job log form the toll bar -> Ended with errors (8) of   (4) Ended with Warning click on the there. then we need to find the errors.

      Thanks,

      Phani.

  • avatar image
    Former Member
    Jan 07, 2015 at 02:02 PM

    Hi,

    Goto RSA1 do some changes in description, save and activate once again and collect in TR.

    Re check the objects in RSA1 Transport connect and transport in SE09.

    Regards,

    Poomagal S.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded